Events

Hos os laver vi ikke kun mad til vores dejlige gæster i Dybbølsgade 55, – vi laver også lækre og velsmagende måltider til diverse lejligheder, som bryllup, konfirmation, firmafest eller fødselsdag, på samme adresse. Deruover laver vi private dining-arrangementer, hvor vi kan komme hjem til jer og kreerer maden.

Hos os vil I altid være i fokus, og sammen taler vi om, hvordan I ønsker jeres arrangement, hvilken type mad I godt kan lide og om I ønsker, at vi kommer og anretter det, eller I selv vil stå for den sidste finish – alt kan lade sig gøre hos os. 

Vi kan dog på forhånd aldrig rigtigt love en helt fast menu, da vi aldrig ved, hvad der kommer ind ad døren på dagen. Hvad vi dog kan love er, at vi nok skal sørge for den bedste madoplevelse!

Hos os eller hos jer?

Vi laver events og selskaber for både virksomheder og private. 

Vi sammensætter serveringer til alle slags begivenheder og uanset hvad vi aftaler, garanterer vi en madoplevelse der ikke får dig til at tvivle på vores mange års erfaring i branchen.  

Vores sted rummer 17-20 siddepladser. Du står for invitationerne, og vi for maden samt evt. udsmykning efter behov. 

Hvis du synes Minimer er den perfekte lokation for dit næste arrangement, så kontakt os endelig. Sammen tager vi en dialog, så vi kan skabe de perfekte rammer ud fra jeres ønsker.