Vi brænder for at skabe bæredygtig velsmag

Foto: Visit Copenhagen

Vores rejse startede tilbage i 2017, hvor de første tanker til Minimer opstod. Vi begyndte at gå mere og mere op i at mindske vores madspild, og vores tanker omkring økologi havde længe, for os, været den rigtige vej at gå. Vi har altid troet på, at alle levende væsener, dyr som mennesker, fortjener et anstændigt liv, hvorfor vores tro på bedre dyrevelfærd er utrolig stærk.

Alt dette ledte os til spørgsmålet: Kunne man starte et uformelt sted og madkoncept, hvor økologi, mindre madspild og dyrevelfærd, er bærende elementer? Et sted, hvor man kan svinge forbi til en hurtig frokost, få stillet den lille sult midt på dagen eller få en god aftensmad, der er til at betale. Men mest af alt et sted, hvor fokus egentlig allermest er på, at lave mad, der smager hammergodt!

Det mente vi dengang godt man kunne, og vi mener rent faktisk, at vi er lykkedes ret godt med det.

/Olivier og Maria